foto: Blue Skies
Fuikdag is a popular, unorganized floating party in the Caribbean that attracts many attendees, including tourists and locals from surrounding islands.

[curacao.nu] Blaas je floatie alvast op want het is weer bijna Fuikdag. Lekker dobberen met een drankje in je hand, genieten van de muziek en de mensen om je heen. Iedere eerste zondag van het nieuwe jaar is het weer zover, in 2024 dus op 7 januari. Lees hier handige tips voor Fuikdag op Curaçao.

Voorbereidingen voor een perfecte Fuikdag

Fuikdag is het grootste, ongeorganiseerde drijvende feest van het Caribisch gebied waar je bij moet zijn. Op het evenement komen altijd heel veel mensen af, waaronder toeristen en bewoners van omliggende eilanden, dus gezelligheid gegarandeerd. Het evenement wordt gevierd in de Fuikbaai, die aan de zuidwest zijde van Curaçao ligt. Fuikbaai is alleen per boot toegankelijk dus hier volgen al de eerste tips:

Zorg dat je op tijd een boot huurt

Wil je zelf per boot naar de Fuikbaai varen om daar Fuikdag te gaan vieren? Zorg dan dat je ruim voor het evenement een boot hebt gehuurd. Fuikdag is bijzonder populair, er komen watersporters vanuit de wijde omgeving om het feest mee te maken. Velen komen met hun eigen boot of jacht, maar er komen ook veel toeristen per vliegtuig naar Curaçao en huren ter plekke een boot.

Read the full story here

 

Read more

WILLEMSTAD – Het in maart afgelaste Heart Rock Concert voor de Curaçaose Hartstichting is nu gepland op 3 december bij Landhuis Brakkeput Mei Mei. In maart kon het concert niet doorgaan vanwege de corona restricties. Het team van de plaatselijke hartstichting, kan extra financiële steun goed gebruiken en daarom staan er vier lokale bands klaar […]
Luigi Chavarria van La Vie en Rose vierde gisteren samen met zijn partners Brandon Colina, ‘private chef’ en Raycine Godfried bekend van CuraFlame, en ongeveer honderd gasten de ‘soft opening’ van zijn nieuwe etablissement aan de Scharlooweg 96.
Flavors of Curaçao is uitgesteld. Het grootste culinaire evenement van het eiland zou zaterdag plaatsvinden bij Renaissance. Door de storm die mogelijk de komende dagen voorbij trekt heeft organisator Chata besloten om het evenement naar 29 oktober te verplaatsen. Reeds gekochte entreekaarten zijn dan ook geldig. Dit jaar beleeft Flavors of Curaçao zijn vijfde editie. […]
Het Kura Botanica Hotel opent in september haar deuren op de voormalige locatie van het voormalige Kura Hulanda Lodge in Otrobanda.
3 / 3123

Newsletter

Each week 10k subscribers receive their weekly “KPasa Wikent”.

Find everything nightlife, day activities, tours & trips on Curaçao

Discover & Search Things to Do & Events

Kpasa provides an accurate overview of all events and activities in nightlife, dining, happy hours & things to do. All the essential information to make your night-out on Curaçao totally pleasurable. Our editors provide daily updates via kpasa.com, app (under construction) and socials, the newsletter and a monthly periodical.