Flavors of Curaçao is uitgesteld. Het grootste culinaire evenement van het eiland zou zaterdag plaatsvinden bij Renaissance. Door de storm die mogelijk de komende dagen voorbij trekt heeft organisator Chata besloten om het evenement naar 29 oktober te verplaatsen. Reeds gekochte entreekaarten zijn dan ook geldig. Dit jaar beleeft Flavors of Curaçao zijn vijfde editie. De opbrengst wordt gebruikt om Curaçao te promoten in het buitenland.

Bron: ParadiseFM

a word from our sponsors

You might also like

Happening in the coming days

march, 2024

]
Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Share:

another word from our sponsors

Read more

Op 22 oktober vindt de eerste editie plaats van het nieuwe innovatie festival “Kolektivo” te Landhuis Chobolobo. Het festival zal zowel lokale als internationale technologie-experts, ondernemers, changemakers, landbouwers, studenten en scholieren bijeen brengen om ideeën op het vlak van sociale impact, technologie en ondernemerschap uit te wisselen. Kolektivo zet Curaçao op de internationale kaart met innovatieve […]
WILLEMSTAD – Het in maart afgelaste Heart Rock Concert voor de Curaçaose Hartstichting is nu gepland op 3 december bij Landhuis Brakkeput Mei Mei. In maart kon het concert niet doorgaan vanwege de corona restricties. Het team van de plaatselijke hartstichting, kan extra financiële steun goed gebruiken en daarom staan er vier lokale bands klaar […]
Luigi Chavarria van La Vie en Rose vierde gisteren samen met zijn partners Brandon Colina, ‘private chef’ en Raycine Godfried bekend van CuraFlame, en ongeveer honderd gasten de ‘soft opening’ van zijn nieuwe etablissement aan de Scharlooweg 96.
Het Kura Botanica Hotel opent in september haar deuren op de voormalige locatie van het voormalige Kura Hulanda Lodge in Otrobanda.
3 / 3123

Newsletter

Each week 10k subscribers receive their weekly “KPasa Wikent”.

Find everything nightlife, day activities, tours & trips on Curaçao

Discover & Search Things to Do & Events

Kpasa provides an accurate overview of all events and activities in nightlife, dining, happy hours & things to do. All the essential information to make your night-out on Curaçao totally pleasurable. Our editors provide daily updates via kpasa.com, app (under construction) and socials, the newsletter and a monthly periodical.